top of page

Brugerbetingelser

Når du opretter en profil på BrandeMFK.dk anerkender du at have læst og forstået de pågældende regler for brugen af BrandeMFK.dk, lige som du anerkender at have læst og forstået vores fortrolighedspolitik, som du kan finde her 
 

1. Betingelser for oprettelse og brug af profiler på BrandMFK.dk


- For at blive godkendt på BrandeMFK.dk kræves det at man er medlem af Brande Modelflyveklub.

 

- BrandeMFK.dk afskriver sig alt ansvar, når det gælder brugerens personlige billeder. BrandeMFK.dk kan derfor ikke blive draget til ansvar for upload af copyright filer og eller billeder. Men vi bestræber os på at slette profiler som overtræder dette. 

- Det er ulovligt, at indtaste en falsk (en andens) e-mail adresse. I tilfælde af chikane eller snyd vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profilen. 

- Det er ulovligt, at indtaste en andens mobiltlf. nr. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen af profil. 

- Du kan kun foretage ændringer og se din profil, når du er logget ind på din profil. I øvrigt er det dit eget ansvar, at kodeord,og lignende information forbliver fortroligt, således at andre ikke har det til rådighed. Af denne grund kan BrandeMFK.dk derfor heller ikke drages til ansvar for ændringer på din profil eller ændringer i dine kontooplysninger, hvis andre anvender dit kodeord. Det er således helt og holdent dit ansvar, at du og kun du benytter og kender til kodeordet. 

- BrandeMFK.dk forbeholder sig ret til at slette/ændre profiler der representere personer der ikke er medlam af Brande Modelflyveklub, udnytter BrandeMFK.dk kommercielt eller indeholder anden form for reklame, er anstødende, diskriminerende, eller på anden måde vurderes til ikke at leve op til et sobert niveau. BrandeMFK.dk accepterer ikke nogen form for indhold af implicit eller eksplicit seksuel karakter. Dette er ligeledes gældende hvis du tilføjer et billede på din profil.

-- I fald af tvist mellem brugere på siden, vurderer BrandeMFK.dk fra sag til sag hvorvidt der skal reageres fra BrandeMFKside. I tilfælde hvor der er oprettet sag af en af parterne, forbeholder BrandeMFK.dk sig retten til at lukke begge parters profiler mens sagen kører. 

- Det er ikke tilladt, at oprette en profil, der kan forbindes med en anden person. I tilfælde af chikane vil dette blive politianmeldt med IP nummer og tidspunkt for oprettelsen profilen. 

- BrandeMFK.dk forbeholder sig al ret til at slette profiler uden videre, ved overtrædelse af ovenstånde reglement. 

- BrandeMFK.dk kan til enhver tid ophæve (slette) en profil uden forvarsel, såfremt én eller flere af ovenstående krav ikke opfyldes.

bottom of page